Headline
Pellentesque non sem porttitor, porttitor eros eget, lobortis lacus eugiat vitae augue non, tincidunt posuere

Verzekeringen

Verzekering Online Afsluiten

Vakantie is belangrijk. U wilt er onbezorgd van genieten. Daarom zijn er reis- en annuleringsverzekeringen.
Voor verzekeringsoplossingen die zijn afgestemd op uw eigen wensen en omstandigheden bent u bij ons aan het goede adres. Een reisverzekering voor als er tijdens de vakantie wat gebeurt en een annuleringsverzekering voor wanneer u niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren.

Als u meerdere keren per jaar op vakantie gaat, kunt u kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Hiermee regelt u gemakkelijk en in één keer de ideale verzekering voor iedere vakantie. En eenmaal afgesloten, hoeft u er nooit meer over na te denken; gemakkelijk toch. Bovendien kunt u met een doorlopende verzekering heel wat besparen op de premie.

Wij hebben gekozen voor de verzekeringen van Europeesche Verzekeringen; al jaren de nummer één reisverzekeraar en recreatiespecialist bij uitstek.

Europeesche Kortlopende Reisverzekering 

Onbekommerd vakantie vieren. Met deze kortlopende reisverzekering kunt u letterlijk alle kanten op. U betaalt uitsluitend premie over de periode dat u werkelijk op reis bent.
Met de uitbreidingmogelijkheden kunt u uw reisverzekering helemaal op maat maken.

Sluit nu uw Kortlopende Reisverzekering af

Europeesche Doorlopende Reisverzekering 

Voor iedereen die er meerdere keren per jaar op uit trekt, is de Doorlopende Vakantie reisverzekering van de Europeesche een ideale oplossing.
Uw vakantieplezier is verzekerd, het hele jaar door.

Sluit nu uw Doorlopende Reisverzekering af

Europeesche Kortlopende Annuleringsverzekering 

Vrijwel iedere ervaren reiziger boekt bij de reis als vanzelfsprekend een annuleringsverzekering af. Bij ‘last minute’ boekingen gebeurt dit minder. Toch is het verstandig om ook dan een annuleringsverzekering af te sluiten. Deze dekt namelijk ook de niet gebruikte reisdagen. Als u een reis noodgedwongen moet afbreken, uitstellen of annuleren dan kunt u een beroep doen op de Kortlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche.

Sluit nu uw Kortlopende Annuleringsverzekering af

Europeesche Doorlopende Annuleringsverzekering 

Met de Doorlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche bent u in één keer verzekerd tegen de annuleringskosten wanneer uw geboekte reis niet door kan gaan, of wanneer u deze moet afbreken.
Het hele jaar door, hoe vaak u ook met vakantie gaat.

Sluit nu uw Doorlopende Annuleringsverzekering af

Europeesche Business Travel Insurance 

Iedereen in één keer perfect en collectief verzekerd voor elke zakenreis. Iedereen die namens uw bedrijf op zakenreis gaat is verzekerd zonder administratieve rompslomp. De verzekering wordt precies afgestemd op de behoeften van uw organisatie en uw medewerkers. Daarna kan iedereen zonder zorgen op zakenreis gaan met de geruststellende zekerheid dat professionele hulp direct kan worden ingeroepen als de nood aan de man komt.

Sluit nu uw Business Travel Insurance af

Europeesche Online aanmelden Schade 

Is er tijdens de vakantie iets gestolen, verloren of beschadigd en u heeft een reisverzekering van de Europeesche dan kunt u dit hier Online melden.

Meldt hier uw schade!