Home » Goedkoop parkeren op of rondom luchthaven Zaventem? Deze tips helpen jou een handje!

Goedkoop parkeren op of rondom luchthaven Zaventem? Deze tips helpen jou een handje!

by admin
0 comment

Ga je binnenkort op vakantie en vlieg je vanaf luchthaven Zaventem? Dan kun je ervoor kiezen om met het openbaar vervoer naar de luchthaven af te reizen. Als je dit niet prettig vindt, gaat jouw voorkeur mogelijk uit naar de auto. Het parkeren van jouw auto op of rondom luchthaven Zaventem kan je alleen flink wat geld kosten. Daarom heeft dit misschien niet jouw voorkeur. Gelukkig zijn er mogelijkheden om goedkoop te parkeren op of rondom luchthaven Zaventem. Benieuwd hoe je dit doet? De onderstaande tips helpen jou een handje.

1. Reserveer ruim van tevoren
Wie in de zomer wil parkeren op of rondom luchthaven Zaventem, betaalt hier vaak een hoog bedrag voor. In het hoogseizoen kost een parkeerplek nou eenmaal meer dan in het laagseizoen. Dit is zeker het geval als je pas vlak voor vertrek op zoek gaat naar een parkeerplaats. De vraag is dan vaak groot, waardoor de prijs stijgt. Weet je al ruim van tevoren wanneer je vliegt? Verdiep je dan direct in parkeren. Wanneer je ruim van tevoren boekt, betaal je vaak (aanzienlijk) minder voor parkeren op of rondom luchthaven Zaventem.

2. Parkeer niet te dicht bij de luchthaven
Hoe dichter je bij een vliegveld parkeert, des te hoger de prijs voor een parkeerplek. Wil je niet onnodig veel betalen om jouw auto op of rondom luchthaven Zaventem te parkeren? Kijk dan eens naar parkeermogelijkheden op enige afstand van de luchthaven. Als je meerdere koffers bij je hebt, heeft dit misschien niet jouw voorkeur. Toch moet je een parkeerplaats verder van de luchthaven niet direct afschrijven. Veel parkeerplaatsen hebben namelijk een shuttleservice naar het vliegveld. Je betaalt hierdoor minder voor parkeren, maar je staat toch relatief snel op luchthaven Zaventem.

3. Vergelijk parkeerplekken met elkaar
Op en rondom luchthaven Zaventem heb je verschillende parkeermogelijkheden. Sommige mensen reserveren lukraak een plekje op een parkeerplaats, maar dit raden wij jou niet aan. Waarom niet? Omdat parkeren jou dan vaak onnodig veel geld kost. Vergelijk parkeermogelijkheden daarom eerst met elkaar voordat je een keuze maakt. Gebruik hier bij voorkeur een vergelijkingssite voor, zoals Parkingbijzaventem.be. Dankzij zo’n site vind je binnen de kortste keren de goedkoopste parkeerplek of op rondom luchthaven Zaventem.

You may also like