Headline
Pellentesque non sem porttitor, porttitor eros eget, lobortis lacus eugiat vitae augue non, tincidunt posuere

Alle vakanties

Heb je het even helemaal gehad en ben je dringend toe aan een korte of lange vakantie? Hier op reizen-vakanties kunt u de mooiste strandvakanties zoeken, de spannendste actieve vakanties, de mooiste cruises en de beste all-inclusive vakanties te boeken. Op reizen-vakanties.nl vind je het namelijk het grootse aanbod aan vakanties- en vakantiemogelijkheden.

Een indruk van de vakanties die we aanbieden heeft u al wanneer u de verschillende vakantiemogelijkheden rechts op deze pagina ziet. Wat ziet u er allemaal tussen staan: busreizen, cruises, dagtochten, fietsvakanties, losse vliegtickets enzovoort enzovoort. Te veel om allemaal op te noemen en op deze pagina te presenteren. Kijkt u dan ook gerust rond naar de vele vakanties die we aanbieden en kies er de vakanties van uw gading uit. U kunt makkelijk zoeken via ons menuaanbod, en een vakantie direct boeken.

Wij proberen een zo breed en actueel vakantieaanbod te selecteren. Mocht u van mening zijn dat u iets mist in ons aanbod, neem dan vooral contact met ons op.

Auto

Reizen met de auto is een ideale manier als je in de buurt op vakantie wilt of veel spullen mee wilt nemen als je naar een camping of iets dergelijks gaat in Duitsland of Frankrijk. Ook kan je natuurlijk je eigen caravan meenemen. Je pakt je spullen, gooit ze in de auto die voor de deur staat en rijdt direct naar je bestemming toe. Op de korte afstanden is dit in de meeste gevallen de snelste en vaak goedkoopste manier van reizen naar je vakantiebestemming. Je auto kan je vaak op het parkeerterrein kwijt of al slaap je in een hotel dan kan je het best zoeken naar hotels online met de mogelijkheid voor het parkeren van een auto. Hoe meer mensen in de auto mee vervoerd worden hoe goedkoper het wordt. Een ideale optie dus als je met het gezien op vakantie gaat naar bijvoorbeeld Antwerpen.

Bus

Reis met de bus door heel Europa heen. Ja dat kan! Het is nog eens goedkoop ook. Voor bestemmingen zoals Barcelona is het voor de budget reiziger een goede optie. Houdt er natuurlijk wel rekening mee dat zo’n bestemming misschien wel idealer met het vliegtuig is vanwege de lange afstand. Heb je een goede bus dan is er de mogelijkheid om je stoel 180 graden te zetten om een lekker tukje te doen waardoor de tijd omvliegt. Het kan ook nog eens beregezellig zijn omdat je in de bus kan lopen en met iedereen een gesprek aan kan gaan. Er zijn in Nederland vaak vele vertrekpunten waardoor het voor bijna iedereen wel mogelijk is om op een goedkope comfortabele manier op zijn reisbestemming aan te komen. Reis met Eurolines door heel Europa door. Een echte aanrader voor voornamelijk jongeren die is iets anders willen.

Trein

Reizen met de trein wordt steeds gemakkelijker en dus ook steeds populairder. Je kan al voor slechts 29 euro in Berlijn of Parijs zitten en via Brussel is Londen ook gemakkelijk te bereiken. Het is ook nog eens comfortabel reizen waarbij het hele gezin eenvoudig mee kan. De reis is vaak al een hele belevenis op zich. Het ideale is dat je helemaal niet perse vanuit een specifiek vertrekpunt moet starten. Via de NS International website kan je het dichts bijzijnde treinstation selecteren om de reis te starten. Echter zal het in de meeste gevallen wel noodzakelijk zijn om een keer over te stappen op een station waar een van de internationale treinen zoals de ICE of Thalys vertrekt. Ook de vertrektijden zijn goed te noemen, met zo’n 10 tal heb je vele mogelijkheden. De Thalys Parijs trein zal door de weeks 12 a 13 keer vanaf Amsterdam starten om via de treinstations Schiphol, Rotterdam CS, Antwerpen CS, Brussel Zuid in Paris Nord te arriveren.

Vliegtuig

Reizen met het vliegtuig is een van de meest populaire opties om op je bestemming te komen, of dit nu voor vakantie of zaken is. In Nederland zijn er meerdere mogelijkheden om je reis te starten met het vliegtuig. De meest populaire vliegvelden zijn Schiphol, Rotterdam/The Hague, Eindhoven en in Duitsland Düsseldorf en in België is dat Brussel. Voor internationale reizen buiten Europa zal je in de meeste gevallen Schiphol moeten hebben om te vertrekken. Reizen naar bestemmingen over de hele wereld is mogelijk. De vaak wat goedkopere vluchten vertrekken vanuit Rotterdam of Eindhoven vanwege de lagere luchthavenbelasting. Bestemmingen zijn veelal in Europa zoals Praag, Belgrado, Barcelona, Londen etc. Vertrek je dus bijvoorbeeld met het vliegtuig vanuit Eindhoven en je wilt je auto in de buurt parkeren, kijk dan even online naar de mogelijkheden. Parkeren vliegveld Eindhoven is makkelijk als je weet waar je moet zoeken. Op slechts enkele honderden meters betaal je zo’n 10 euro per dag. Wil je meer over het vliegveld zelf weten kan je op de website van Eindhoven Airport kijken voor bijvoorbeeld vertrek- en aankomsttijden.